Het Nest

Hoe maak je van je gezin een warm en veilig nest?

Je kind vol zelfvertrouwen en geluk de wereld in sturen, dat moet de wens zijn van zowat iedere ouder. Een warm en veilig nest is daarvoor een cruciale voedingsbodem, met als basis een sterke partnerrelatie. Maar een kind heeft ook andere noden: nood aan veilige grenzen, nood aan een positief zelfbeeld, nood aan ouders die niet té aan- of afwezig zijn… Dat lijkt allemaal evident, maar hoe zorg je als ouder dat die noden allemaal ingevuld geraken? Je kind opvoeden tot een gelukkig en zelfzeker persoon is niet gemakkelijk, en een gevoel van onmacht is de meeste ouders dan ook niet vreemd.

Met ‘Het Nest’ heb je een praktische handleiding in handen om als ouder steviger in je schoenen te staan en je kinderen te geven wat ze nodig hebben. Therapeute en erkend bemiddelaar Katrien Ballinckx heeft door jarenlange ervaring in haar praktijk voor relatietherapie en oudercoaching de nodige kennis in handen om te antwoorden op de vele vragen waarmee elke ouder wel eens worstelt.

Getuigenissen

Dit boek raad ik ieder jong en verliefd koppel aan om te lezen! Je komt als koppel elk uit een eigen nest met eigen gewoonten, normen en waarden. Samenleven in harmonie is een zoektocht met veel vallen en opstaan maar is essentieel om je kinderen een veilig nest te bieden. Dit boek zouden ze gerust als leerstof mogen aanbieden in het middelbaar onderwijs ( laatste jaar)! Onze 4 jongvolwassen kinderen hebben dit boek alvast cadeau gekregen van ons

Elsje H.

“Het boek is veel meer dan een interessant leesboek. Het is duidelijk geschreven en in een begrijpelijke taal. Vol met voorbeelden die herkenbaar zijn en dit zonder oordeel. Voor mij is het evenzeer ook een handboek die ik geregeld neem als ik in mijn relatie wil groeien. Het deel van de bewust ouderschap was voor mij een heling. Door het boek te lezen werd het duidelijk waar het ooit is misgelopen en wat daar de oorzaak dan van was. Sedert ik dat ik mij daarin verdiept hebt in de noden van het kind, (door af en toe een stukje toe te passen van het boek) is er zeer veel rust gekomen en is de verbinding met mijn dochter (19) stilletjes terug aan het opbouwen. Ik had dit nooit durven denken dat dit ooit nog mogelijk was. Dus het is zeker en vast een werkboek voor het leven. En af en toe doe ik het boek, dat op mijn nachtkastje ligt, open en begin ik te lezen, en probeer ik dat inzicht te  integreren in mijn leven. Zo blijf ik ook in mijn relatie groeien. Het Nest is een topper voor wie zich wil verdiepen in zijn relatie met zichzelf en zijn “Nest”

Stefanie V.

“Ik vond je boek aangenaam om te lezen. Er staan veel praktische zaken in en waarheden als een koe. Het boek heeft voor mij een kader gebracht waaraan ik mijn gezin van oorsprong, mijn eigen gezin en dat van anderen in herken. Ik kan nu gemakkelijker aan mijn eigen stukken werken. Bedankt Katrien”

Christ E.

“Dit boek heeft mij echt wel geholpen om nieuwe inzichten te krijgen in het kluwen van onze relatiecrisis. Ik had al verschillende boeken daarrond gelezen, maar dit boek springt er voor mij uit! Het leest zeer vlot, in begrijpbare taal. Geen saaie lectuur dus. Het boek nodigt je uit om écht aan de slag te gaan. Mede door de vele tips in dit boek denk ik dat we onze relatie kunnen redden.”

Filip S.

Je kan het boek hier bestellen

Wil je het boek kopen? Dat kan voor slechts 20 EUR (+ 4,50 EUR verzendingskosten).
Wil je een gesigneerd exemplaar, laat mij dan weten voor wie het boek bestemd is.
Je kan het boek bestellen door onderstaand formulier in te vullen.

Boek bestellen